Reluxák

Az egyik legnépszerűbb és legrégebben elterjedt árnyékoló, mely az évek alatt a változó igényeket figyelembe véve képes volt mindig megújulni és korszerűbb típusokkal megjelenni a piacon.
A reluxák többnyire az ajtó vagy ablak nyíló szárnyára kerülnek felszerelésre, gyakorta feszített kivitelben.
A lamellák feszítésével megakadályozható, hogy a nyílászáró működtetése során a reluxa eltávolodjon, majd nekicsapódjon az ajtó vagy ablak keretéhez, ezáltal megsértse annak felületét.
A feszített kivitelben készült reluxa tökéletes a tetőtéri ablakok árnyékolására is.

A legjobban elterjedt és legkedvezőbb árú árnyékoló az alumínium lamellás reluxa, melynek alábbi két típusát több, mint 35 féle színben kínáljuk Önnek:
-16mm-es lamella szélességgel rendelkező reluxa főként a kisebb felületű műanyag nyílászárók üvegfelületeinek árnyékolására szolgál
-25mm-es lamella szélességű reluxa a régebbi típusú, kisebb és nagyobb felületű nyílászárók üvegfelületeinek árnyékolására kínál megoldást.
-Mindkét típus előnyös tulajdonságai a következők
-kiváló árnyékoló hatás
-100 %-is színtartó,
-egyes lamella színek mellé felár nélkül, színazonos szerelék rendelhető / a karnis, a záróléc, a létra és kezelőzsinór a lamella színével megegyező/
- könnyen, akár házilag is felszerelhető.
Azoknál a lakásoknál, ahol a belső tér kialakítása és színek összhangja a természetes anyagok használatát részesíti előnyben, ott a trópusi fából készített reluxák kínálják a legjobb választást a nyílászárók árnyékolására.

A trópusi fa sajátossága a nagyon tömör szerkezet és a csomómentesség.
Nedves, párás helyiségekben és tetőtérben elhelyezett ferde síkú ablakoknál nem ajánlott a felhasználása. Cégünknél háromféle színben, a színekhez igazodó színazonos szerelékkel rendelheti meg a fa lamellás reluxát.

Fautánzatú alumínium reluxa

Ha Ön együtt szeretné élvezni a fa reluxa szépségét és az alumínium reluxa praktikumát, akkor válassza a fautánzatú alumínium reluxát.Minden jog fenntartva! © 2020 Molnár Árnyékolástechnika