Roletták

Hagyományos és tetőtéri nyílászárókra egyaránt alkalmazható árnyékoló berendezés, mely a nyíló szárny keretére vagy a nyílászáró falc részébe kerülhet felszerelésre.
A roletták működtetése történhet a roletta csövének belsejébe épített rugós vagy gyöngyláncos szerkezet segítségével.
Arra is van lehetőség, hogy a választott textilt a mobil szúnyoghálónál ismertetett tokszerkezetbe építsük, és - külön kívánság alapján - annak felületét egyedi RAL színre színterezzük.

A felkínált textilek anyagminőségének és színének sokrétűsége nagymértékben befolyásolhatja az ablakba legjobban "kívánkozó" árnyékoló textilt.

           

Fényáteresztő textíliák:
A nevéből adódóan ezek a textilek valóban csak árnyékoló szerepet tölthetnek be, hisz a lakásba jutó fényt csak részben szűrik meg. A pasztell és élénk színeket felvonultató színminta bőséges színválasztékot kínál Önnek.
Felhasználását főként hagyományos nyílászárókra javasoljuk. A naphálóval szerelt roletta jellegzetessége, hogy jelentősen megtöri a nyílászárón beáramló napsugarak erősségét.
A helyiségbe bejutó fény már nem lesz zavaró erősségű, és a munkavégzés is kellemesebbé válik.

Fényzáró textíliák:
E textilek nem engedik át a fényt, ezért kiválóan alkalmasak tetőtéri ablakok és hagyományos nyílászárók előtt elhelyezett számítógépes munkahelyek árnyékolására.
A fényzáró textilek két anyagminőségre bonthatók.

Az un. alupigmentált textilek rendelkeznek még egy alupigmentált - fényvisszaverő - réteggel is. Ennek lényege, hogy az ablakon keresztül a textilre érkező fénysugarakat a textil alupigmentált része, mint egy tükör visszaveri, így biztosítván azt, hogy a szobában elviselhetőbb legyen hőérzet.
A fényzáró textilek pasztell színekben rendelhetők meg cégünknél.Minden jog fenntartva! © 2020 Molnár Árnyékolástechnika