Szúnyogháló rendszerek

Egy kellemes nyári éjszakán az Ön nyugodt pihenését is biztosan megzavarja az a halk, de kitartó szúnyog zöngicsélés, mely a nyitva hagyott ablakon volt oly bátor beköszönni Önhöz.
Ha figyelembe vesszük a másnapi kéz-, és lábvakargatás "szertartását", akkor joggal juthatunk el arra a gondolatra, hogy ez a helyzet mindenképpen megoldást kíván!
Cégünk többféle szúnyogháló típussal tud segítséget nyújtani, a nyílászáró típusától függően.

A fix szúnyoghálók leggyakrabban ablakokra kerülnek felszerelésre, ezért ezek anyaga műanyagból, vagy alumínium profilból készülhet.
Természetesen, az sem lehet akadály, ha egy fix szúnyoghálót olyan ablakra szeretne megrendelni, amit nem lehet kívülről, szemből szerelni. E probléma megoldásában segítséget nyújt az a mágneses szerelési segédlet, melynek alkalmazásával a szúnyogháló a lakáson belülről is szerelhetővé válik.

Vastag, alumínium profilból készíthetők el azok a normál vagy rugós zsanérral működő szúnyogháló ajtók, melyek a teraszajtókon zárják el az utat a kellemetlenkedő rovarok elől.

A mobil szúnyoghálók a nevükből adódóan akkor használhatóak, amikor szükség van rájuk.
A mobil szúnyogháló nagy előnye a fix rendszerrel szemben, hogy az ősz és tél beköszöntével a mobil háló nyugodtan beengedhető a rendszer önálló tokszerkezetébe.
Mivel a tok és a lefutó színe az ablak keretének színével gyakorta megegyező, ezért a szúnyogháló szinte "beleolvad" a nyílászáróba.
A lefutó sínben való mozgást a szúnyogháló függőleges / ablakokra javasolt / és vízszintes / teraszajtókra javasolt / irányba végezheti.
Az utóbbi években nagyon elterjedt a redőnyök tokszerkezetébe épített, de a redőnyöktől teljesen függetlenül működtethető szúnyogháló rendszer. E termék kiválóan illeszthető a műanyag és az alumínium redőnyökhöz, készüljenek ezek külső-, vagy vakolható tokos kivitelben.

A felhasznált üvegszál alapú, UV stabil szúnyogháló kiváló minőséget és tartósságot biztosít, legyen ez a fix vagy a mobil szúnyogháló rendszerekhez felhasználva.

Az alumínium profillal rendelkező fix-, és mobil szúnyogháló rendszerek az Ön kívánságának megfelelően tetszőleges RAL színben is elkészíthetők.Minden jog fenntartva! © 2020 Molnár Árnyékolástechnika