PRÉMIUM NAPELLENZŐK

PRÉMIUM NAPELLENZŐK

Ha Önnek magas elvárásai vannak a kényelemmel és a formavilággal kapcsolatosan, akkor van egy figyelemreméltó termékünk az Ön számára.

Ha Önnek magas elvárásai vannak a kényelemmel és a formavilággal kapcsolatosan, akkor van egy figyelemreméltó termékünk az Ön számára.

Mit kínálunk Önnek?

A napellenzők kiválóan alkalmasak teraszok, kertek és nagyobb erkélyek árnyékolására.

A napellenzők fő teherhordó elemei acélból, míg a lánccal feszített könyökkarok alumínium öntvényből készülnek.

A napellenző szerkezetek maximum 10m * 4 m-es nagyságban készíthetők el.

A napellenző megrendelhető motoros működtetéssel, melyekhez kiegészítésekként opciósan választható a szél-, fény-, és esőérzékelő automatika.

IDŐTÁLLÓ PRÉMIUM TECHNIKA

A cégünk által forgalmazott UV stabil SATTLER ponyvával szerelt napellenzők fő teherhordó elemei acélból, míg a lánccal feszített könyökkarok alumínium öntvényből készülnek.

A felszereléshez szükséges univerzális alumínium öntvény konzolok teszik lehetővé, hogy a napellenző ne csak oldalfalra, hanem esetlegesen kiugró erkély vagy más épületszerkezeti elem alá is felszerelhető legyen.

ÉLVEZZE A NAPSÜTÉST

Nyílt falfelület esetén alumínium védőtető használata ajánlott a szerkezet és a ponyva védelme érdekében, a közvetlen és tartós időjárási hatások / jégverés, hó, eső / ellen. A napellenző szerkezetek maximum 10m * 4 m-es nagyságban készíthetők el. A napellenző megrendelhető motoros működtetéssel, melyekhez kiegészítésekként opciósan választható a szél-, fény-, és esőérzékelő automatika.

Cégünk a német BECKER vezérlés-, és motor rendszereit ajánlja, melyekkel a kényelmi szempontokat figyelembe véve napellenzőjét tetszőlegesen vezérelheti.

Segíthetünk? Kérjen egyedi ajánlatot!