PRÉMIUM REDŐNYKAPUK

PRÉMIUM REDŐNYKAPUK

Ha Önnek magas elvárásai vannak a kényelemmel és a formavilággal kapcsolatosan, akkor van egy figyelemreméltó termékünk az Ön számára.

Ha Önnek magas elvárásai vannak a kényelemmel és a formavilággal kapcsolatosan, akkor van egy figyelemreméltó termékünk az Ön számára.

Mit kínálunk Önnek?

Az 55mm-es alumínium redőnykapu profilok kiváló minősége optimális védelmet nyújt az időjárási és környezeti hatásoktól.

A szigetelő hab garantálja a redőnyök jó hő-, és hangszigetelését, növeli a redőnypalást stabilitását és hozzájárul a zajmentes működéshez.

Kényelem és biztonság a ROYAFLEX motoros működtetésnek és automatikus akadályfelismerő rendszerének köszönhetően

Az FCKW mentes, poliuretán habbal kitöltött alumínium profil széles színskálájával szinte minden homlokzathoz alkalmazható.

PRÉMIUM TECHNOLÓGIA

A termék kis-, és közepes redőnykapuk elkészítésén kívül kiválóan alkalmas teraszokra néző, nagyobb felületű nyílászáróinak árnyékolására. Választása helyességéről meggyőzi Önt a könnyű működhetőség, biztonság, kényelem és a minőség csakúgy, mint a forma és a kifinomult technika. A felület ellenálló képességét a duplán égetett lakkfelület garantálja.

EGYSZERŰEN TÖKÉLETES

Az általunk kínált redőnykapu rendszer az alábbi előnyöket nyújtja Önnek.

Kiváló kidolgozás, kivételes csendesség, kényelem és biztonság a ROYAFLEX motoros működtetésnek és automatikus akadályfelismerő rendszerének köszönhetően, hosszú élettartam a kiváló minőségű alumínium profilnak és a dupla lakkrétegnek köszönhetően, környezetbarát a FCKW mentes szigetelés alkalmazásával, széles színpaletta.

Segíthetünk? Kérjen egyedi ajánlatot!