SZÚNYOGHÁLÓ RENDSZEREK

SZÚNYOGHÁLÓ RENDSZEREK

Ha Önnek magas elvárásai vannak a kényelemmel és a formavilággal kapcsolatosan, akkor van egy figyelemreméltó termékünk az Ön számára.

Ha Önnek magas elvárásai vannak a kényelemmel és a formavilággal kapcsolatosan, akkor van egy figyelemreméltó termékünk az Ön számára.

Mit kínálunk Önnek?

üvegszál alapú, UV stabil szúnyogháló kiváló minőséget és tartósságot biztosít, fix vagy mobil szúnyogháló rendszerekhez felhasználva.

Az alumínium profillal rendelkező fix-, és mobil szúnyogháló rendszerek az Ön kívánságának megfelelően tetszőleges RAL színben is elkészíthetők.

Termékeink modern megjelenést és kiváló védelemet biztosítanak a rovarok elleni védekezéshez.

Cégünk többféle szúnyogháló típussal tud segítséget nyújtani, a nyílászáró típusától függően.

A TÖKÉLETES MEGOLDÁS

Egy kellemes nyári éjszakán az Ön nyugodt pihenését is biztosan megzavarja az a halk, de kitartó szúnyog zöngicsélés, mely a nyitva hagyott ablakon volt oly bátor beköszönni Önhöz. Ha figyelembe vesszük a másnapi kéz-, és lábvakargatás „szertartását”, akkor joggal juthatunk el arra a gondolatra, hogy ez a helyzet mindenképpen megoldást kíván! Cégünk többféle szúnyogháló típussal tud segítséget nyújtani, a nyílászáró típusától függően.

NYUGODT PIHENÉS ÉJSZAKA

A fix szúnyoghálók leggyakrabban ablakokra kerülnek felszerelésre, ezért ezek anyaga műanyagból, vagy alumínium profilból készülhet. Természetesen, az sem lehet akadály, ha egy fix szúnyoghálót olyan ablakra szeretne megrendelni, amit nem lehet kívülről, szemből szerelni. E probléma megoldásában segítséget nyújt az a mágneses szerelési segédlet, melynek alkalmazásával a szúnyogháló a lakáson belülről is szerelhetővé válik.

Vastag, alumínium profilból készíthetők el azok a normál vagy rugós zsanérral működő szúnyogháló ajtók, melyek a teraszajtókon zárják el az utat a kellemetlenkedő rovarok elől.

MOBILITÁS ÉS MODERN MEGJELENÉS

A mobil szúnyoghálók a nevükből adódóan akkor használhatóak, amikor szükség van rájuk. A mobil szúnyogháló nagy előnye a fix rendszerrel szemben, hogy az ősz és tél beköszöntével a mobil háló nyugodtan beengedhető a rendszer önálló tokszerkezetébe. Mivel a tok és a lefutó színe az ablak keretének színével gyakorta megegyező, ezért a szúnyogháló szinte „beleolvad” a nyílászáróba.
Az utóbbi években nagyon elterjedt a redőnyök tokszerkezetébe épített, de a redőnyöktől teljesen függetlenül működtethető szúnyogháló rendszer. E termék kiválóan illeszthető a műanyag és az alumínium redőnyökhöz, készüljenek ezek külső-, vagy vakolható tokos kivitelben.

Segíthetünk? Kérjen egyedi ajánlatot!