MINŐSÉGI ROLETTÁK

MINŐSÉGI ROLETTÁK

Ha Önnek magas elvárásai vannak a kényelemmel és a formavilággal kapcsolatosan, akkor van egy figyelemreméltó termékünk az Ön számára.

Ha Önnek magas elvárásai vannak a kényelemmel és a formavilággal kapcsolatosan, akkor van egy figyelemreméltó termékünk az Ön számára.

Mit kínálunk Önnek?

Hagyományos és tetőtéri nyílászárókra egyaránt alkalmazható

A roletták működtetése történhet a roletta csövének belsejébe épített rugós vagy gyöngyláncos szerkezet segítségével.

Felhasználása lakások, és irodákbe egyaránt ajánlott. A fényzáró textilek pasztell színekben rendelhetők meg cégünknél.

A pasztell és élénk színeket felvonultató színmintáink bőséges színválasztékot kínál Önnek.

TÉRELVÁLASZTÁS MESTERFOKON

Hagyományos és tetőtéri nyílászárókra egyaránt alkalmazható árnyékoló berendezés, mely a nyíló szárny keretére vagy a nyílászáró falc részébe kerülhet felszerelésre. A roletták működtetése történhet a roletta csövének belsejébe épített rugós vagy gyöngyláncos szerkezet segítségével. Arra is van lehetőség, hogy a választott textilt a mobil szúnyoghálónál ismertetett tokszerkezetbe építsük, és – külön kívánság alapján – annak felületét egyedi RAL színre színterezzük. A felkínált textilek anyagminőségének és színének sokrétűsége nagymértékben befolyásolhatja az ablakba legjobban „kívánkozó” árnyékoló textilt.

FÉNYÁTERESZTŐ TEXTÍLIÁK

A nevéből adódóan ezek a textilek valóban csak árnyékoló szerepet tölthetnek be, hisz a lakásba jutó fényt csak részben szűrik meg. A pasztell és élénk színeket felvonultató színminta bőséges színválasztékot kínál Önnek. Felhasználását főként hagyományos nyílászárókra javasoljuk. A naphálóval szerelt roletta jellegzetessége, hogy jelentősen megtöri a nyílászárón beáramló napsugarak erősségét. A helyiségbe bejutó fény már nem lesz zavaró erősségű, és a munkavégzés is kellemesebbé válik.

Fényzáró textíliák

E textilek nem engedik át a fényt, ezért kiválóan alkalmasak tetőtéri ablakok és hagyományos nyílászárók előtt elhelyezett számítógépes munkahelyek árnyékolására. A fényzáró textilek két anyagminőségre bonthatók. Az un. alupigmentált textilek rendelkeznek még egy alupigmentált – fényvisszaverő – réteggel is. Ennek lényege, hogy az ablakon keresztül a textilre érkező fénysugarakat a textil alupigmentált része, mint egy tükör visszaveri, így biztosítván azt, hogy a szobában elviselhetőbb legyen hőérzet. A fényzáró textilek pasztell színekben rendelhetők meg cégünknél.

Segíthetünk? Kérjen egyedi ajánlatot!