SZALAGFÜGGÖNYÖK

SZALAGFÜGGÖNYÖK

Ha Önnek magas elvárásai vannak a kényelemmel és a formavilággal kapcsolatosan, akkor van egy figyelemreméltó termékünk az Ön számára.

Ha Önnek magas elvárásai vannak a kényelemmel és a formavilággal kapcsolatosan, akkor van egy figyelemreméltó termékünk az Ön számára.

Mit kínálunk Önnek?

A lamellák elkészítése 127mm-es szélességben lehetséges.

A karnis az oldalfalon, vagy mennyezeten a padlóval párhuzamosan kerülhet elhelyezésre

A textilek fényáteresztő és fényzáró anyagból készülnek.

Szalagfüggöny lamelláink széles színválasztéka várja Önt is.

TRENDEK ÉS DESIGN

A ’90-es évek elejétől egyre inkább nagyobb népszerűséget vívott ki magának ez a típusú árnyékoló berendezés. Főbb alkalmazási területei főként irodák, bankok és egyéb olyan szolgáltatói és kereskedelmi létesítmények, ahol a nagy üvegfelülettel rendelkező nyílászárók árnyékolása a cél. Természetesen az általunk forgalmazott szalagfüggöny lamellák színválasztéka lehetővé teszi a lakások belső enteriőrjéhez leginkább megfelelő lamella típus kiválasztását. 

ENGEDD BE A NAPSÜTÉST

A textilek fényáteresztő és fényzáró anyagból készülnek. A fényzáró – általában PVC alapú – textilek kiválóan alkalmasak számítógéptermek és nedves, párás kereskedelmi helyiségek / cukrászdák, konyhák / belső munkaterületeinek árnyékolására. A fényzáró textilek könnyen takaríthatók és karban tarthatók, míg a fényáteresztő textilek csak speciális eljárás útján tisztíthatók. A lamellák elkészítése 127mm-es szélességben lehetséges.

A tökéletes illeszkedés

A szalagfüggöny karnisok kétféle módon kerülhetnek elhelyezésre. A hagyományos karnis az oldalfalra, vagy mennyezetre a padlóval párhuzamosan kerül felszerelésre. A modern nyílászárók piacán egyre gyakrabban fordulnak elő a tetőtérben, ferde síkban elhelyezkedő ablak rendszerek. Ilyenkor a karnist úgy kell elhelyeznünk, hogy az a padló vonalához képest egy adott szöget zár be. Ezeknél a szalagfüggönyöknél a lamellákat egy szögtörő kardán elem köti a karnishoz. A lamellák fordításakor ez a kardán biztosítja a lamellák állandó függőleges helyzetét.

Segíthetünk? Kérjen egyedi ajánlatot!